My girlfriend always laughs during sex - no matter what she’s reading.
Steve Jobs

Látogatóim…

2006 júniusa óta látogató kopogtatott a portálomon. Nem nagy durranás, ugye?! 2007 áprilisának végéhez közeledve – miután látogatóim száma megközelítette a százat – szerettem volna többet megtudni róluk. Gyűjtögetni kezdtem tehát az adatokat. Ha érdekel, nézd meg bátran az alábbi táblázatot! Lehet, hogy az utolsó sor éppen a Te jellemzőidet tartalmazza. Garantálhatom: ez teljesen biztonságos. Nem sérti a személyiségi jogaidat, csak a statisztikai áttekintést szolgálja. Egyébként a webszerverek automatikusan tárolják ezeket a publikus információkat, és a hálóhely-működtetők nagy része időnként ránéz egy-egy ehhez hasonló adathalmazra. A többiek valószínűleg csak kíváncsiak (volnának) arra, hogy kik is látogatnak el hozzájuk… Persze, ha Google-felhasználó vagy (lehet, hogy épp emiatt válsz azzá?), mindennél sokkal részletesebb kimutatást kaphatsz – ingyen, és még dolgozni sem kell annyit rajta.
Nagyon örülök, hogy 2009 novemberének elején ezt az oldalt is átköltöztettem erre a hálóhelyre. Hogy megmaradjon a folytonosság, az eddigi látogatók adatait is áthoztam, ám ezeket szürke szín jelzi a táblázat első két oszlopában.
Az alábbi gombokra kattintgatva – pár kivételtől eltekintve – elrejtheted és megjelenítheted a táblázatoszlopokat, ha széltében nem fér el minden a képernyődön. Ja, és még valami: kimerítő információhoz juthatsz (én is leizzadtam tőle), ha a User Agent oszlopában a böngésző nevére kattintasz… (Az AJAX-technika segítségével létrehozott – dinamikusan kezelhető – táblázat nálam a Firefox, Flock, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla, Netscape és Opera nem is igazán új változataiban kielégítően élvezhető.)

 
 
Utolsó módosítás:
2009. 11. 16.
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS level 2
© Tuna András, 2006–2009