The world hates change, yet it is the only thing that has brought progress.
Charles Kettering

Vélemények

Kedves Látogató! Bevallom, szörnyen kíváncsi vagyok a véleményedre! Nagyon megtisztelő lenne, ha szánnál rám néhány percet, és elmondanád mindazt, ami az oldala(i)m láttán eszedbe jut – bármi legyen is az. Régóta foglalkoztat ez a kérdés, ám akkor kristályosodott ki bennem egy ehhez fogható oldal elkészítésének elodázhatatlansága, amikor egy kedves ismerősöm keményen leteremtett az egyik, nemrég közzétett lap tartalma miatt… Arra gondoltam, senkinek se kelljen magában tartani a mondanivalóját, hosszan rágódni rajta, mert felléphet a nyuszika-effektus. Rá kellett jönnöm: hiába szerepel a honlapon az e-mail címem, az nem segít; hátha ez az út megkönnyíti megosztani a gondolataidat.
Az egyik legnehezebb feladat volt kitalálni, hogy mi legyen ennek az oldalnak a neve.
Mi a véleményed (akár erről, akár arról, amiért erre az oldalra vetődtél)? Itt végre elmondhatod… Nyitott vagyok minden észrevételre. Ez a hálóhely annyira eldugott pontja a világhálónak, hogy még csak regisztrálnod sem kell. Ha úgy tartja kedved, elégséges csak az üzenetrovatot kitölteni. :-) De ha úgy döntesz, még jelszót is megadhatsz, ám attól kezdve minden alkalommal ezt a jelszót kell használnod a (bece)neved mellett.
A „Mehet” gombra kattintás után – az ablak becsukásáig – még meggondolhatod magad, csak javítsd ki a rovatokba írt szöveget, és küldd el újra (feltéve, ha nem Internet Explorert használsz, mert az nem engedi)… Hogy minél hamarabb reagálhassak, 2008 májusától levélértesítést is kapok.
Hm… az utolsó mondat adta örömöm mindössze szűk egy hónapig tartott, mert a tonlájn hamarosan leküzdhetetlen akadályt gördített a levél útjába… Itt, ezen az új hálóhelyen végre feléleszthettem a szunnyadó virtuális postagalambom, így 2009 októberétől tényleg azonnal értesülhetek a bejegyzésedről.
Köszönöm az együttműködésed!

Rita ötlete, majd kérései nyomán – 2007. augusztus 20-tól – és Duddancs kiegészítő javaslataira
az üzenetbe építhető Skype-, illetve Messenger-hangulatikonok:
:) :( :D :O ;) ;( :* (blush) (inlove) :s (chuckle) (puke) (scared)

továbbá különleges
karakterek:

nyitó idézőjel záró idézőjel nyitó aposztróf záró aposztróf gondolatjel három pont

valamint egyéb elemek, amikkel kiemelés céljából
szavakat foghatsz közre:

A kimeléseleje:vége:
félkövér<f></f>
kurzív<k></k>
írógép<í></í>
hiperhivatkozás<h></h>
Készült:
Utolsó módosítás:
2007. 06. 20.
2010. 04. 20.
Valid HTML 4.01 Transitional

© Tuna András, 2006–2010